VOORJAARSAANBIEDING!
Wegens succes verlengd, boek nu en profiteer van deze actie!

Kitesurfschool

Basis les

Wil je een introductie in het kitesurfen?
Of een losse les nemen?
Dan is dit de juiste les voor jou!


€95

kitesurfles Zandvoort

3-daagse les

Ben je er helemaal zeker van dat jij het kitesurfen wilt leren?
In de 3-daagse cursus gaan wij door tot de eerste meters zijn gemaakt!


….

€249   €180

leren kitesurfen kitesurfschool

Prive cursus

Wil je zo snel mogelijk leren kitesurfen? Dan ga je voor een prive cursus, constant aan de vlieger hangen is de meest efficiente manier om te leren kitesurfen.

€140

Kitesurfles Zandvoort

Advanced les

Kun je de waterstart al maar wil je toch nog wat begeleiding en tips van onze instructeurs of voel je je nog niet zeker genoeg om alleen te gaan? In de Advanced lessen ga je geheel zelfstandig kitesurfen en blijven wij op de achtergrond.

€95

Kitesurfschool

 

Kitesurfschool lerenkitesurfen.nl

Wil je leren kitesurfen? Onze kitesurf school bevindt zich op het terrein van Camping de Branding in Zandvoort aan Zee. Na de kitesurf les kan je bij ons lekker warm douchen en vervolgens heerlijk genieten van een hapje en drankje bij ondergaande zon. Door veel wind is kitesurfen de perfecte sport om te beoefenen in Nederland.

Leren kitesurfen doe je altijd bij een kitesurfschool en is een leuk avontuur en een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Het besturen van een vlieger geeft je een kick en een euforisch gevoel. Wees gewaarschuwd dat het verslavend werkt. Ons doel van Kitesurfschool lerenkitesurfen.nl is om je verliefd te laten worden op de sport en je tot een niveau te brengen waar je zelfstandig kunt kitesurfen. Wij willen je niet alleen leren kitesurfen maar ook de passie voor de sport aan je overbrengen. Leren kitesurfen is makkelijker dan je denkt en voor je het weet hebben we je op het board en vaar/spring/vlieg je over de Noordzee.

Kitesurfscholen zijn er inmiddels in overvloed, doordat de sport steeds toegankelijker is geworden. Iedere kitesurf school is anders en claimt de beter te zijn. Onze instructeurs hebben volop passie voor de sport staan voor je klaar om je de fijne kneepjes van de sport te leren op de snelste en meest veilig mogelijke manier. Kitesurfschool Lerenkitesurfen.nl staat voor persoonlijke lessen, groepen van maximaal 2 personen per instructeur en korte intensieve lessen. Ook na je lessen helpen wij nog altijd graag je vragen te beantwoorden tips te geven of gaan we samen met je het water op!

 

Habe Kitesurf Unterricht genommen und bin vollkommend zufrieden. Der Ausbilder bringt es super bei, für Deutschsprachige fand ich es sehr gut, aber um es noch besser zu verstehen, sind Englisch kenntnisse vorteilhafter. Also ich kann gar kein Englisch und es wurde mir trozdem super beigebracht. Top Ausrüstung (nach meinem befinden) und man freut sich hinterher auf die warme Dusche. Danke nochmals für das Kiten.
Pascal
Onze jongen heeft het geweldig gehad. Ook met slecht weer alles top geregeld. Hele leuke instructeurs echt top.
Natali
Wat een super ochtend voor onze meiden. Super bedankt. Een dag om nooit te vergeten
Sarah
Zijn zeer bedreven en hebben een lange ervaring in kitesurfen. Enthousiaste cursusleiders die je professioneel begeleiden en hun passie weten over te brengen op de kandidaat. Wij hebben veel plezier beleeft aan onze cursusdagen.
Johnny
voor de korte tijd die we er gehad hebben toch veel geleerd!
uiteindelijk kunnen oefenen met de waterstart en daarbij ook veel bruikbare tips gekregen!
goede chille gasten om les van te krijgen!
zeker waard om nog een keertje langs te gaan met wat meer wind!
Joeri
Samen met vrienden heb ik in totaal 5 kite lessen gevolgd bij pepsports. Nu zelf maximaal aan het kiten.
Ik ben zeer tevreden over de instructie/lessen, jong enthousiast team van instructeurs, de les is in een veilige omgeving en je krijgt constructieve feedback.
De prijs vind ik ook eerlijk.
Kortom top! Ik raad pepsports aan voor iedereen die deze ultieme sport onder de knie wil krijgen.
Timmeh
If you want to try a water sport here in The Netherlands, this is the place you should go! Nice location, fair price and nice instructors! Me and my husband had a surfing lesson with them, and we truly recommend it!
Marianna
Super fijne gasten om les van te krijgen! Heel relaxt en flexibel. Weten heel goed waar ze het over hebben…
Raquel