Basisles Kitesurfen

Op zoek naar een basisles kitesurfen in Zandvoort? Bij Leren Kitesurfen heb je maximaal 2 personen in een groep, geen vast lesprogramma maar naar niveau, opgeleide instructeurs, nieuwste materialen en een TOP locatie

BOEK NU JE LES!

Beginnen met Kitesurfen

Je bent vast wel eens langs het strand gelopen of gereden toen je aandacht werd gegrepen door kitesurfers. Je dacht: wow, dat wil ik ook wel! Dat kan. Leren kitesurfen kan sneller en eenvoudiger dan je wellicht denkt.

Wij bieden je een basisles waarmee je snel het water op kunt en een uitstekende basis krijgt om je vaardigheden verder te verbeteren. Schrijf je in voor een leren kitesurfer basisles en ervaar direct waarom dit misschien wel de tofste watersport is.

Is een leren kitesurfen basisles iets voor jou?

Onze basisles is uitstekend geschikt om er achter te komen of kitesurfen iets voor jou is. Eigenlijk weten wij en ook jij het antwoord al. Het antwoord is namelijk ja. Iedereen kan leren kitesurfen.

Vind je dit een interessante watersport en heb je het altijd al eens willen proberen? Met onze leren kitesurfen basisles proef je direct van het echte werk. Tijdens deze eendaagse basisles, die 2,5 uur duurt ga je meteen het water in. Omdat je maximaal met z’n tweeën les volgt, ben je verzekerd van intensieve begeleiding.

BOEK NU JE LES!

Wij helpen je snel het water op

Wil je leren kitesurfen, dan is het vooral een kwestie van doen. Natuurlijk bestaat onze basisles uit theorie. Daar ontkom je niet aan. Je dient kennis op te doen van de vlieger en het board en hoe de wind en het water invloed uitoefenen op je beweging. Dat betekent echter niet dat je instructeur ellenlang staat te praten.

Na de noodzakelijke instructies ga je direct met je kite aan de slag. Eerst oefen je op het droge om het gevoel te pakken te krijgen. Wanneer dit goed gaat, ga je het water in. In het water krijg je pas echt een goed gevoel van de krachten die je kite uitoefent. Wanneer je hier evaring mee op hebt gedaan, is het tijd voor het echte werk: kitesurfen met je vlieger en je board.

Alles wat je moet kunnen voor een goede start

Onze leren kitesurfen basisles leert je alles wat je moet kunnen en moet weten voor een goede start. Heb je de basisles voltooid, dan kun je zelfstandig kitesurfen. Vervolgens is het natuurlijk zaak om regelmatig te oefenen.

Hoe vaker je het doet, hoe beter je wordt en hoe leuker het ook wordt. Wil je nog beter leren kitesurfen? Dat is geen enkel probleem. Als de basisles naar meer smaakte, kun je uiteraard ook bij ons terecht voor vervolglessen. De basisles is de ideale manier om kennis te maken met deze geweldige sport.

BOEK NU JE LES!

Veel gestelde vragen

Om zoveel mogelijk vragen over de kitesurflessen te beantwoorden via de website hebben we de meest gestelde vragen opgeschreven.

Iedereen kan leren kitesurfen. De een heeft er aanleg voor en vaart de eerste les al weg, de ander heeft er iets langer de tijd voor nodig. Maar wij garanderen iedereen zijn eerste meters binnen 3 lessen.

Wij hebben vaste tijden om 10uur en om 14uur waarop je je surfles zelf kunt inplannen. Soms komt het door de wind en/of het getij beter uit als we de les een uur eerder of later doen, Lerenkitesurfen.nl streeft er namelijk naar de best mogelijke kwaliteit te bieden. Wij zullen je hier dan van op de hoogte brengen.

Lessen worden 7 dagen per week gegeven op de dagen dat de wind goed genoeg is.

Wij geven met 1 instructeur maximaal op 2 personen les. Doordat er altijd 1 cursist aan de kite vast zit en door de andere cursist word vastgehouden blijft deze ook bezig. Onze instructeur kan tegelijkertijd aan beide cursisten uitleg geven en er staat nooit iemand niets te doen.

Heb je liever 1 op 1 les? Dan is wellicht onze prive les iets voor jou 

Lees alle vragen