Kitesurfles in Zandvoort

Op zoek naar kitesurfles in Zandvoort? Bij Leren Kitesurfen heb je maximaal 2 personen in een groep, geen vast lesprogramma maar naar niveau, opgeleide instructeurs, nieuwste materialen en een TOP locatie

BOEK NU JE LES!

Kitelessen

Met onze kitesurfles ga je direct het water op! Daar is het toch allemaal om te doen?

Onze kitelessen zijn praktijkgericht. Natuurlijk ontkom je niet aan een stukje theorie, maar ons doel is om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Je krijgt uitleg, een voorbeeld van hoe het werkt en vervolgens ga je direct het water op.

Bij Leren Kitesurfen kun je verschillende lessen volgen zoals een basisles kitesurfen, een kitesurf cursus (3 lessen) en privé lessen. Volg je drie keer een kitesurfles dan ben je in staat om zelf te kiten. Zoals bij alles geldt: oefening baart kunst, dus hoe vaker je het water op gaat, des te beter je zult worden.

Welke kitesurfles kies jij?

Kitelessen

Iedere les heeft andere cursisten die op een andere manier het snelst leren kitesurfen. Omdat niemand hetzelfde is vinden wij niet dat er een vast lesschema kan worden gehanteerd. De aandacht in de kitesurfles ligt op het leren door doen, voelen, zien en erover praten. Als de instructeur ziet dat jij met een oefening meer moeite hebt dan zal hij daar meer nadruk op leggen tot ook dat vertrouwd aanvoelt.

Het tempo van de kitesurflessen wordt dus afgestemd op het niveau van de leerlingen. In een les zal je telkens uitgedaagd worden een stap verder te gaan. Wij leren je stap voor stap de vaardigheden die voor het kitesurfen nodig zijn. Onze doelstelling is, je op het niveau te brengen waar vanuit je zelfstandig en veilig verder kunt. Over het algemeen zijn hier 3 lessen voor nodig. Mocht het tegen die tijd nog niet helemaal vertrouwd aanvoelen dan kun je een vervolg les kitesurfen boeken waarbij we je begeleiden tot je zelfstandig verder kunt.

Klaar voor jouw Kitesurfles?

Heb jij zin om te leren kitesurfen? Schrijf je dan direct in voor onze kitelessen. Dat kan eenvoudig online. Je kunt direct een datum selecteren, kiezen hoeveel dagen les je wilt hebben en of je privéles wilt krijgen of in een groep.

Leren Kitesurfen doet het net even anders.

GEEN 3 of 4 uur durende lessen. GEEN grote groepen en GEEN onnodig lange theorie vooraf waar je toch nog niets van begrijpt.

Lange lessen klinkt als waar voor je geld krijgen maar in de praktijk is dit vaak niet het geval. Onze kitesurfles is intensief en duurt rond de 2,5 uur, hierna heb je minder energie en maak je sneller fouten.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel of mail ons en wij beantwoorden al je vragen en geven alle informatie die je nodig hebt. Wij hopen je snel te mogen begroeten in een van onze lessen.

Veel gestelde vragen

Om zoveel mogelijk vragen over de kitesurflessen te beantwoorden via de website hebben we de meest gestelde vragen opgeschreven.

Iedereen kan leren kitesurfen. De een heeft er aanleg voor en vaart de eerste les al weg, de ander heeft er iets langer de tijd voor nodig. Maar wij garanderen iedereen zijn eerste meters binnen 3 lessen.

Wij hebben vaste tijden om 10uur en om 14uur waarop je je surfles zelf kunt inplannen. Soms komt het door de wind en/of het getij beter uit als we de les een uur eerder of later doen, Lerenkitesurfen.nl streeft er namelijk naar de best mogelijke kwaliteit te bieden. Wij zullen je hier dan van op de hoogte brengen.

Lessen worden 7 dagen per week gegeven op de dagen dat de wind goed genoeg is.

Wij geven met 1 instructeur maximaal op 2 personen les. Doordat er altijd 1 cursist aan de kite vast zit en door de andere cursist word vastgehouden blijft deze ook bezig. Onze instructeur kan tegelijkertijd aan beide cursisten uitleg geven en er staat nooit iemand niets te doen.

Heb je liever 1 op 1 les? Dan is wellicht onze prive les iets voor jou 

Lees alle vragen