VOORJAARSAANBIEDING!
Wegens succes verlengd, boek nu en profiteer van deze actie!

Kitesurfschool

Basis les

Wil je een introductie in het kitesurfen?
Of een losse les nemen?
Dan is dit de juiste les voor jou!


€95

kitesurfles Zandvoort

3-daagse les

Ben je er helemaal zeker van dat jij het kitesurfen wilt leren?
In de 3-daagse cursus gaan wij door tot de eerste meters zijn gemaakt!


….

€249   €190

leren kitesurfen kitesurfschool

Prive cursus

Wil je zo snel mogelijk leren kitesurfen? Dan ga je voor een prive cursus, constant aan de vlieger hangen is de meest efficiente manier om te leren kitesurfen.

€140

Kitesurfles Zandvoort

Advanced les

Kun je de waterstart al maar wil je toch nog wat begeleiding en tips van onze instructeurs of voel je je nog niet zeker genoeg om alleen te gaan? In de Advanced lessen ga je geheel zelfstandig kitesurfen en blijven wij op de achtergrond.

€95

Kitesurfles Zandvoort

 

Kitesurfles in Zandvoort is perfect omdat je er goed met de zee kunt leren omgaan. Tijdens de les zal je direct in aanraking komen met golven waar je aan moet wennen. Hiernaast heb je omdat wij op een vrij stuk strand lesgeven tijdens de eerste kitesurfles alle ruimte om downwind te bodydraggen (slepen achter de kite ). Dit helpt om maximaal kitecontrole te krijgen. Wanneer je die kitecontrole onder de knie hebt ben je eigenlijk meteen toe aan het board. De eerstvolgende stap zal dan ook het leren waterstarten zijn.

Kitesurfles in Zandvoort krijgen betekend progressieve leren kitesurfen oftewel snel en effectief. Kitesurflessen worden maximaal met 2 personen ingedeeld. Alle instructeurs hebben instructeursopleidingen gevolgd. De kitesurfles duurt maximaal 2,5uur waarin veel praktijk ervaring wordt opgedaan. Er is speciaal gekozen voor een maximale tijdsduur aan de kitesurfles, na 2uur in het water begint de vermoeidheid op te treden en leer je minder snel of ga je eerder fouten maken. Wij geven les met de nieuwste en meest innovatieve materialen van F-one. Een kitemerk wat wereldwijd zeer hoog staat aangeschreven en de best mogelijke kwaliteit levert.

Zandvoort is één van de meest populaire badplaatsen van Nederland. Veel parkeergelegenheid en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Voor en na de kitesurfles is er nog veel meer te doen, een mooi strand waar je kunt zonnen en zwemmen, een grote diversiteit aan beachclubs en prachtige duinen om doorheen te wandelen. Krijg Kitesurfles in Zandvoort en ervaar de sport op zijn best!

 

Habe Kitesurf Unterricht genommen und bin vollkommend zufrieden. Der Ausbilder bringt es super bei, für Deutschsprachige fand ich es sehr gut, aber um es noch besser zu verstehen, sind Englisch kenntnisse vorteilhafter. Also ich kann gar kein Englisch und es wurde mir trozdem super beigebracht. Top Ausrüstung (nach meinem befinden) und man freut sich hinterher auf die warme Dusche. Danke nochmals für das Kiten.
Pascal
Onze jongen heeft het geweldig gehad. Ook met slecht weer alles top geregeld. Hele leuke instructeurs echt top.
Natali
Wat een super ochtend voor onze meiden. Super bedankt. Een dag om nooit te vergeten
Sarah
Zijn zeer bedreven en hebben een lange ervaring in kitesurfen. Enthousiaste cursusleiders die je professioneel begeleiden en hun passie weten over te brengen op de kandidaat. Wij hebben veel plezier beleeft aan onze cursusdagen.
Johnny
voor de korte tijd die we er gehad hebben toch veel geleerd!
uiteindelijk kunnen oefenen met de waterstart en daarbij ook veel bruikbare tips gekregen!
goede chille gasten om les van te krijgen!
zeker waard om nog een keertje langs te gaan met wat meer wind!
Joeri
Samen met vrienden heb ik in totaal 5 kite lessen gevolgd bij pepsports. Nu zelf maximaal aan het kiten.
Ik ben zeer tevreden over de instructie/lessen, jong enthousiast team van instructeurs, de les is in een veilige omgeving en je krijgt constructieve feedback.
De prijs vind ik ook eerlijk.
Kortom top! Ik raad pepsports aan voor iedereen die deze ultieme sport onder de knie wil krijgen.
Timmeh
If you want to try a water sport here in The Netherlands, this is the place you should go! Nice location, fair price and nice instructors! Me and my husband had a surfing lesson with them, and we truly recommend it!
Marianna
Super fijne gasten om les van te krijgen! Heel relaxt en flexibel. Weten heel goed waar ze het over hebben…
Raquel