Kitesurfen Zandvoort

 

Kitesurfen Zandvoort mag op drie locaties. Dit is op;

– Zuid: Watersport Vereniging Zandvoort, Strandafgang Paulus Loot 1Z
– Midden: The Spot Beachclub, Strandafgang Barnaart 23a.
– Noord: Strandtent 33. Strandafgang Barnaart 67.

Op Noord geven wij les, er zijn hier weinig kiters, weinig obstakels en weinig badgasten wat het de ideale plek maakt om te leren kitesurfen.

Kitesurfen Zandvoort

Als je op Zandvoort gaat kitesurfen dan kitesurf je op de Noordzee. Zandvoort heeft een groot zandstrand met obstakels als vuilnisbakken. Als het hoog water is dan kan het strand erg krap zijn.


Bereikbaarheid kitesurfen Zandvoort

Parkeren is vrijwel overal betaald rond de €2,50 per uur. Het unieke aan kitesurfen in Zandvoort is dat het zo goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Met de trein vanuit Amsterdam ben je binnen 30 minuten op station Zandvoort aan zee. Vanaf hier is het 200 meter naar het strand en een kleine 10 minuten lopen naar de spot waar je mag kitesurfen.


Kitesurf faciliteiten Zandvoort

Er zijn 2 reddingsposten in Zandvoort vanwaar de reddingsbrigade toezicht kan houden. Meer informatie over hun werk lees je hier
Op de kitesurfspot Zandvoort vind je vele strandpaviljoens waar je kunt eten en drinken.

Er zijn meerdere kitesurfscholen in Zandvoort waar je terecht kunt voor je kitesurflessen waaronder Lerenkitesurfen.nl en Watersportcentrum Pepsports.

Alleen watersportcentrum Pepsports heeft een jaarrond vaste locatie. Hier is het tevens mogelijk om je kitesurfmateriaal te stallen in lockers. Deze lockers zijn 365 dagen per jaar toegankelijk. Meer informatie lees je hier.


Kitesurfles Zandvoort

Wij adviseren iedereen les te nemen op een locatie met golven, wanneer je op zee kunt kiten dan kun je dit ook op vlak water, andersom is dit meestal niet het geval. Lessen worden gegeven vanaf 12 jaar, er zit geen maximum leeftijd aan zolang je enigszins fit bent kun je de sport leren. Lerenkitesurfen.nl staat voor persoonlijke begeleiding, door maar met 2 cursisten in een groep te lessen blijf je constant alert of aan de kite of bij het helpen van de medecursist. Doordat wij intensief les geven waarin in korte tijd veel word geleerd weten wij dat 2,5uur de maximale duur is voor vermoeidheid optreed. Hierna ga je eerder fouten maken en pak je nieuwe informatie minder snel op.

Windrichting kitesurfen Zandvoort

De wind in Zandvoort is goed tussen de 220 graden zuid zuid west (ZZW) en 20 graden noord noord oost (NNO) zoals te zien op het kompas.

Informatie windrichting kitesurf mogelijkheden Zandvoort

Windrichting mogelijkheden kitesurfen Zandvoort aan zee

VOORJAARSAANBIEDING!
Wegens succes verlengd, boek nu en profiteer van deze actie!

Habe Kitesurf Unterricht genommen und bin vollkommend zufrieden. Der Ausbilder bringt es super bei, für Deutschsprachige fand ich es sehr gut, aber um es noch besser zu verstehen, sind Englisch kenntnisse vorteilhafter. Also ich kann gar kein Englisch und es wurde mir trozdem super beigebracht. Top Ausrüstung (nach meinem befinden) und man freut sich hinterher auf die warme Dusche. Danke nochmals für das Kiten.
Pascal
Onze jongen heeft het geweldig gehad. Ook met slecht weer alles top geregeld. Hele leuke instructeurs echt top.
Natali
Wat een super ochtend voor onze meiden. Super bedankt. Een dag om nooit te vergeten
Sarah
Zijn zeer bedreven en hebben een lange ervaring in kitesurfen. Enthousiaste cursusleiders die je professioneel begeleiden en hun passie weten over te brengen op de kandidaat. Wij hebben veel plezier beleeft aan onze cursusdagen.
Johnny
voor de korte tijd die we er gehad hebben toch veel geleerd!
uiteindelijk kunnen oefenen met de waterstart en daarbij ook veel bruikbare tips gekregen!
goede chille gasten om les van te krijgen!
zeker waard om nog een keertje langs te gaan met wat meer wind!
Joeri
Samen met vrienden heb ik in totaal 5 kite lessen gevolgd bij pepsports. Nu zelf maximaal aan het kiten.
Ik ben zeer tevreden over de instructie/lessen, jong enthousiast team van instructeurs, de les is in een veilige omgeving en je krijgt constructieve feedback.
De prijs vind ik ook eerlijk.
Kortom top! Ik raad pepsports aan voor iedereen die deze ultieme sport onder de knie wil krijgen.
Timmeh
If you want to try a water sport here in The Netherlands, this is the place you should go! Nice location, fair price and nice instructors! Me and my husband had a surfing lesson with them, and we truly recommend it!
Marianna
Super fijne gasten om les van te krijgen! Heel relaxt en flexibel. Weten heel goed waar ze het over hebben…
Raquel