Kitelessen 2019-01-23T01:11:36+00:00

Welke les kies jij?

In de eerste les leer je de basis van het kitesurfen.

We zullen direct aan de slag gaan met de vlieger, tijdens het vliegeren wordt er een stuk theorie behandeld wat je meteen in praktijk mee maakt. Als het sturen van de kite goed gaat gaan we verder. We gaan het water in om de krachten te voelen (bodydraggen, je laten voorttrekken door de kite), is dit helemaal onder controle dan ben je toe aan de waterstart.

De tweede les ben je vaak al meteen toe aan het leren van de waterstart.

We zullen nog een paar extra vaardigheden van de vlieger bespreken en ze vervolgens toepassen. Het is immers de bedoeling dat de vlieger een vertrouwd gevoel gaat geven.

Het is belangrijk het vliegeren goed te beheersen zodat de volledige focus naar het board kan gaan.

In deze les ligt de volledige focus op het waterstarten. Gaat dit goed dan gaan we langzaam opbouwen naar wat langere afstanden kiten en twee richtingen op varen.

Er zullen een aantal extra technieken worden bijgebracht als Upwind bodydraggen en de Self Resque. Hier leer je wat te doen als je je board kwijt bent en wat als er materiaalproblemen op zee ontstaan.

Kun je al (een beetje) kitesurfen maar wil je wat meer begeleiding en tips om naar het volgende niveau te komen? In deze les gaan we je hierbij helpen. Wil je hoogte lopen, je eerste sprong maken of trucjes doen? Onze instructeurs leren het je!

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer informatie een medewerker spreken
of nu meteen je reservering maken?

Waar wacht je nog op..? Boek je kiteles nu direct door ons reservering formulier in te vullen

English