Kiteboardschool

 

Lerenkitesurfen.nl is de kiteboardschool van Zandvoort, Dankzij de goede bereikbaarheid is het de ideale les locatie. Er zijn meerdere kiteboardscholen  in Zandvoort en allemaal geven zij op hun eigen manier kiteboard les. Onze kiteboardschool onderscheidt zich door met kleine groepen van maximaal 2 cursisten te werken en korte maar intensieve lessen te geven. De theorie geven wij tijdens dat de kite in de lucht hangt, dan kan dit direct worden toegepast in de praktijk en alleen dan snap je waar we het over hebben. Doordat er 2 cursisten in de groep zitten ben je zelf altijd bezig, of zelf aan de kite of de medecursist helpen. Door elkaar te helpen leer je ook weer van elkaars fouten.

Kiteboardschool Lerenkitesurfen.nl zoekt altijd de best passende condities voor de les. Hierdoor waarborgen wij de veiligheid van de cursisten. Ieder jaar word al het materiaal van de kiteboard school vervangen waardoor wij altijd met de nieuwste materialen kunnen les geven.

In 3 lessen zorgen we dat je zelfstandig met de kite overweg kan. De basis van het kiteboarden is vliegercontrole wanneer dit beheerst word gaan we verder naar de volgende oefeningen. De gemiddelde cursist begint het eind van les 1 of het begin van les 2 al met het oefenen van de waterstart. Hoe sneller je alle oefeningen weet te doorlopen hoe sneller je met het board zal beginnen. Andere kiteboardscholen hanteren vaste les programma’s en proberen lessen zo lang mogelijk te rekken zodat je pas leert kiteboarden als je een nieuwe les boekt. Het streven van onze kiteboard school is jou zo snel mogelijk op het board te krijgen.

Basis Les

Meteen het water in tijdens de basis kitesurfles


Maximaal 2 personen


Inclusief materiaal


2,5 uur les

 

€95

RESERVEER NU

3 Daagse Cursus

Het beste pakket om zelfstandig te leren kitesurfen


Maximaal 2 personen


Gegarandeerd varen


3 x 2,5 uur les

BESTSELLER!

€249 €199

RESERVEER NU

Prive Les

Prive kitesurfles voor beginners en gevorderden


1 op 1 begeleiding


Behaal snel resultaat


2,5 uur les

.

€140

RESERVEER NU
Habe Kitesurf Unterricht genommen und bin vollkommend zufrieden. Der Ausbilder bringt es super bei, für Deutschsprachige fand ich es sehr gut, aber um es noch besser zu verstehen, sind Englisch kenntnisse vorteilhafter. Also ich kann gar kein Englisch und es wurde mir trozdem super beigebracht. Top Ausrüstung (nach meinem befinden) und man freut sich hinterher auf die warme Dusche. Danke nochmals für das Kiten.
Pascal
Onze jongen heeft het geweldig gehad. Ook met slecht weer alles top geregeld. Hele leuke instructeurs echt top.
Natali
Wat een super ochtend voor onze meiden. Super bedankt. Een dag om nooit te vergeten
Sarah
Zijn zeer bedreven en hebben een lange ervaring in kitesurfen. Enthousiaste cursusleiders die je professioneel begeleiden en hun passie weten over te brengen op de kandidaat. Wij hebben veel plezier beleeft aan onze cursusdagen.
Johnny
voor de korte tijd die we er gehad hebben toch veel geleerd!
uiteindelijk kunnen oefenen met de waterstart en daarbij ook veel bruikbare tips gekregen!
goede chille gasten om les van te krijgen!
zeker waard om nog een keertje langs te gaan met wat meer wind!
Joeri
Samen met vrienden heb ik in totaal 5 kite lessen gevolgd bij pepsports. Nu zelf maximaal aan het kiten.
Ik ben zeer tevreden over de instructie/lessen, jong enthousiast team van instructeurs, de les is in een veilige omgeving en je krijgt constructieve feedback.
De prijs vind ik ook eerlijk.
Kortom top! Ik raad pepsports aan voor iedereen die deze ultieme sport onder de knie wil krijgen.
Timmeh
If you want to try a water sport here in The Netherlands, this is the place you should go! Nice location, fair price and nice instructors! Me and my husband had a surfing lesson with them, and we truly recommend it!
Marianna
Super fijne gasten om les van te krijgen! Heel relaxt en flexibel. Weten heel goed waar ze het over hebben…
Raquel